Oudenaardse wandtapijten van de 16de tot de 18de eeuw - De Meûter, Ingrid, 1955-; Dhondt, Luc, 1951-2000; Robert, Jan; Vandevijvere, Françoise; Vanwelden, Martine, 1956-; Wouters, Jan, 1964- (Tielt : Lannoo, 1999)
Geschiedenis van de stad - Groei, bloei en teloorgang van de wandtapijtennijverheid - De merken, de boorden, de ontwerpen - Iconografische thema's - 25 jaar restauratieatelier - Kleurenanalyse op Oudenaardse wandtapijten
N.a.v. de tentoonstelling 'Meer dan groen', Oudenaardse wandtapijten van de 16de tot de 18de eeuw ; Keizer Karel 1500-2000. Het keizer-Kareljaar in Vlaanderen'