Een eeuw Gentse Historische School : bibliografie van de licentiaats- en doctoraatsverhandelingen voorgelegd aan de sectie Geschiedenis van de Universiteit Gent 1891-1992 - François, Luc, 1951- (Gent : OSGG, 1993)
Repertoriëring, editie en commercialisering van de verhalende bronnen - Eruditie en informatiesnelweg - Potthast - Pirenne - Historici repertoriëren historici - Kronieken ter perse - Pratiques éditoriales et critères scientifiques - Galbert of Bruges - Narratives of urban lif in the Burgundian Netherlands
Keywords: Rijksuniversiteit te Gent -- Dissertations -- Bibliography