De "oude Duyn" herdacht - Struyker Boudier, C. E. M. (Cornelis Ebertus Maria), 1937- (Nijmegen : Katholieke Universiteit, 1987)
Bundel opstellen over de betekenis van Prof.Mr. W. Duynstee (1886-1968) als r.k. rechtsgeleerde en zielzorger, met name ook over de doorwerking van het conflict met de kerkleiding over zijn samenwerking met de psychiater Dr. A. Terruwe.
Keywords: Duynstee, Willem Jacob Anton Jozef, -- C.SS.R, -- 1886-1968.; Terruwe, Anna Alberdina Antoinette, -- 1911-2004.