Zingeving in de palliatieve zorg - Van den Berg, Marinus (Marinus Johannes), 1947- (Diegem : Bohn Stafleu Van Loghum, 2001)
In dit cahier wordt ingegaan op de verschillende aspecten van zingeving : zingeving en levensbeschouwing, zingeving in de terminale fase, geestelijke verzorging en pastoraat, spiritualiteit in de alledaagse zorg, de zin van zorg en ten slotte de zin van palliatieve zorg.