Bewust leven : in het voetspoor van Abraham - Konijn, Seef, 1935- (Hilversum : Gooi en Sticht, 1985)
De aartsvader Abraham is een figuur die tot onze verbeelding spreekt. Hij is een man met een groot vertrouwen in het leven en in de God van het leven. Vader van vele volkeren en vader van geloof. Het is boeiend om een aantal facetten van Abrahams leven te belichten. Door hem komen we op het spoor van een aantal belangrijke levensaspecten.