Mej. Roza De Guchtenaere voor den Krijgsraad. - De Guchtenaere, Roza, 1875-1942 (Gent : Plantijn, 1919)
Documenten betreffende de Wereldoorlog 1914 - 1918, de Vlaamse Beweging, het Activisme en de Vlaamse Hogeschool van Gent
Uitreksels uit eenige bladen over dezelfde zaak
Keywords: Guchtenaere, Roza De, -- 1875-1942.; Flemish movement -- History -- 20th century; World War, 1914-1918. -- Belgium