Akademische proefschriften over de geschiedenis van de provincie Oost-Vlaanderen en het graafschap Vlaanderen (1981-1985). - Wezenbeek, Peter, 1960- (Gent : Provinciebestuur O.Vl., 1988)
Overzicht van de licentiaats- en doctoraatsverhandelingen voorgelegd aan de sekties geschiedenis van de Belgische Universiteiten (1981-1985)
In: Cultureel Jaarboek Oost-Vlaanderen. (1988), pp. 57-93