Verklaring aan het Vlaamsche volk - Raad van Vlaanderen (Jette : F. D.& F. P., 1915)
Documenten betreffende de Wereldoorlog 1914 - 1918, de Vlaamse Beweging, het Activisme en de Vlaamse Hogeschool van Gent
Keywords: Flemish movement -- History -- 20th century; World War, 1914-1918 -- Belgium; Flanders (Belgium) -- History -- Autonomy and independence movements