Floris en Blankefloer - Diederic van Assenede, ca. 1230-ca. 1290; Van Hageland, Albert, 1919-1989 (Antwerpen : Beckers, 1981)
Prozabew. van Floris en Blancefloer en van Havelok en Goldburh, beide in hedendaags Nederlands.
Bevat tevens: De schone historie van Havelok en Goldburh / [vert. uit het Engels]. -- Vert. van: The lay of Havelok the Dane.
Met lit. opg.