Zij en wij : sprokkelingen uit mijn ballingschap - Sevens, Alfons, 1877-1961 (Gent : Sevens, 1923)
Documenten betreffende de Wereldoorlog 1914 - 1918, de Vlaamse Beweging, het Activisme en de Vlaamse Hogeschool van Gent
Keywords: Borms, August, -- 1878-1946.; Flemish movement -- History -- 20th century; World War, 1914-1918 -- Belgium; Flanders (Belgium) -- History -- Autonomy and independence movements