Sint-Niklaaskerk Gent - Dhanens, Elisabeth, 1915-2014 (Gent : Kommissie voor kulturele aangelegenheden, 1960)
Geschiedenis - Beschrijving - Kapellen - Beeldhouwwerk - Muurbekleding - Kerkmeubilair en beeldhouwwerk - Muurschilderingen - Glasramen - Schilderijen - Grafmonumenten - Edelsmeedwerk - Koper, brons, tin, ijzer - Gewaden en textiel - Glas, gleiswerk en porselein - Archief, handschriften en boeken
Keywords: Sint-Niklaaskerk (Ghent, Belgium).