Gelovigen in de Sowjet-Unie - Vanhopplinus, Roger, 1925-1995 (Mechelen : Kerk en Wereld, 1988)
Beknopt overzicht van de geschiedenis van de verschillende kerken in de Sovjet-Unie in het licht van haar 1000-jarige bestaan in 1988.
Keywords: Christians; Soviet Union -- Church history