Geschiedenis van de kerk in Nederland - Rogier, L. J. (Ludovicus Jacobus), 1894-1974; Weiler, Anton G. (Anton Gerardus), 1927-2021; de Jong, Otto J., 1926-2013 (Utrecht : Spectrum, 1962)
De kerk in de Middeleeuwen - Kerken der hervorming van 1517 tot 1814 - De katholieke kerk van 1559 tot 1795 - De kerken der hervorming sinds 1813 - De katholieke kerk sinds 1795
Keywords: Catholic Church -- Netherlands; Netherlands -- Church history