Wapenboek van Vlaanderen - Warlop, Ernest, 1935-2003 (Handzame : Familia et patria, 1972)
Wapenschilden van de 'Marche de Flandre' en de Chastellenie de Lille
Stedelijke openbare bibliotheek van Kortrijk, Fonds Goethals-Vercruysse, Codex nr. 350, f 199 v-227 r.