Wil België leven? : ons politiek stelsel en de huidige noodwendigheden - De Briey, Renaud, 1880-1960; Bertrand, Louis, 1856-1943; Solvay, Ernest, 1838-1922; Van de Vyvere, Aloys, 1871-1961 (Brussel : Goemaere, 1919)
Documenten betreffende de Wereldoorlog 1914 - 1918, de Vlaamse Beweging, het Activisme en de Vlaamse hogeschool van Gent
Inventaris door Daniël Vanacker
Met brieven van de H.H. Bertrand, Solvay en Van de Vyvere, Staatsministers
Keywords: World War, 1914-1918 -- Politics and Government -- Belgium; Ephemera; Letters (Correspondence).