De Spaanse Brabanders of de handelsbetrekkingen der Zuidelijke Nederlanden met de Iberische wereld 1598-1648 - Stols, Eddy, 1938- (Brussel : Paleis der Academiën, 1971)
De handelsbetrekkingen der zuidelijke Ned met de Iberische wereld
2. Bijlagen
Keywords: Netherlands (Southern provinces, 1581-1793) -- Commerce -- History -- Spain; Spain -- Commerce -- History -- Netherlands (Southern provinces, 1581-1793).