Verheerlykt Vlaandre : behelzende eene algemeene en nauwkeurige beschryving van dat graafschap en van zyne algemeene en byzondere wetten; alsmede eene chronologische en historische opvolging zyner graaven, tot op Karel den VI. tegenwoordig Roomsch Keizer. - Sanderus, Antonius, 1586-1664 (Te Leyden: by Jan vander Deyster; Te Rotterdam : by Jan-Daniel Beman ; In 's Gravenhage : by Corn. en Fred. Boucquet, 1735)
1. De algemene beschrijving van het Graafschap Vlaandre
2. De beschrijving der stad, en kasselrye van Kortryk der stad Oudenaerde en derzelver kasselrye, het gebied of graafschap van Aalst, het land van Waas met de stad Dendermonde en derzelfder onderhoorige landstreeken Bornhem en Deseelfs landstreek en de Vier Ambachten
3. De beschrijving der stad en kasselrye van Veurne, der stad en kasselrye van Winoxberge, der stad Broekburg en deszelfs landstreek en Warneton, Duinkerke, Nieupoort, Dixmuide, Poeperinge, Wervick, Grevelinge en Mardtk
Keywords: Flanders -- Description and travel -- Early works to 1800.