Hedendaagse problemen - De Roeck, Bruno-Paul, 1930-2012 (Hilversum : Gooi en Sticht, 1968)
De minst belangrijke van degenen die God dienen, samen met de vaders van het concilie ; Schema dertien- in gewone woorden voor de gewone man en vrouw