Zo leefden de Egyptenaren ten tijd van de Ramses-dynastie - Montet, Pierre, 1885-1966; Esmeyer, Loek; Noest, J. D. (Baarn : Hollandia, 1986)
Pierre Montet heeft uit het hem ten dienste staande bronnenmateriaal, dat een periode van meer dan 3000 jaar vertegenwoordigt, met voorzichtigheid zijn gegevens geput. (Bron: covertekst)