Geloven met handen en voeten : geloven vroeger en nu - De Haes, Paul (Paul August Bernard), 1925- (Zele : Reinaert, 1981)
De tijdsgeest van manipulatie en techniek, van consumptie en prestatie, maakt het de christen niet gemakkelijk. Wat moet hij, als moderne westerse mens, aanvangen met begrippen als vagevuur, heiligen en heiligenverering, hemel en hel, en zelfs bidden? Heeft geloven nog zin? En zo ja, wat onderscheidt het christendom van andere religies? (Bron: covertekst)