Glimlachen naar de overkant : mensen op de grens tussen leven en dood - Filk-Nagelschmitz, Agnes; Vanden Berghe, G. (Averbode : Altiora, 1979)
In dit boek horen we een vrouw die in haar beroep lijdende en stervende mensen begeleid heeft.