Het pastorale gesprek : een pastoraal-psychologische studie - Faber, Heije, 1907-2001; Van der Schoot, Ebel, -1968 (Utrecht : Bijleveld, 1962)
Het belang van een goed (pastoraal) gesprek binnen de psychologie.