Le Saint-Siège et la Guerre - Benedictus XV, pope, 1854-1922; Mélot, Auguste (Rome, 1922)
Documenten betreffende de Wereldoorlog 1914-1918, de Vlaamse Beweging, het Activisme en de Vlaamse hogeschool van Gent
Inventaris door Daniël Vanacker
Met telegram van Albert I en brief van A. Mélot, volksvertegenwoordiger van Namen
Un discours du pape Benoît XV Rome, 22 janvier 1915
Keywords: World War, 1914-1918 -- Catholic Church -- Belgium