De strijd van Hendrik VIII om Anna Boleyn : een blik op den oorsprong van het godsdienstig conflict tusschen Engeland en Rome in het begin der XVIe eeuw - Daisomont, Maurits, 1887-1970 (Brugge : Sinte Katharina drukk., 1928)
De opkomst van de Tudors - Prins Arthur en Kaharina van Aragon - Julius II - Hendrik VIII - Anna Boleyn - Val van Wolsey - Cranmer en de Universiteiten - Cromwell - Kerk en Staat - Clemens VII
Keywords: Henry -- VIII, -- King of England, -- 1491-1547.; Anne Boleyn, -- ca. 1501 - 1536.