Philippe Boesmans - Deliège, Célestin, 1922-2010; Foccroulle, Bernard; Ledoux, Claude Nicolas, 1736-1806 (Bruxelles : Opera national de Belgique, 1983)
Met chronologische lijst van de werken, en diskografie. Op de rug van het boek een korte biografie van Boeamans. Boeamans, Philippe werken
gedruktemuziek
Keywords: Boesmans, Philippe, -- 1936-