Rosaria : 2-maandelijkse uitgave van de ‘gemengde groep’ van de NVIH-COC, afdeling Zwolle. (Zwolle : NVIH-COC Zwolle, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactie : PB 1251, 8001 BG Zwolle
(04/1986) 4 = themanummer ‘Homosexuele mannen en lesbische vrouwen en de Tweede Wereldoorlog’
Nederlands
Periodiek