D’HIVA : nieuwsbrief van de sectie Positieve Vrouwen. (Amsterdam : Sectie Positieve Vrouwen Hiv Vereniging Nederland, 1995)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : ?
Redactie : PB 15847, 1001 NH Amsterdam
Nederlands
Periodiek