Centrum voor Levens- en Gezinsvragen Leuven. Activiteitenverslag... - Centrum voor Levens- en Gezinsvragen Leuven (Leuven : CLG Leuven, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : (twee)jaarlijks
Redactie : Ridderstraat 149, 3000 Leuven; vanaf (199?) Diestsesteenweg 33, 3010 Kessel-Lo
Nederlands
Periodiek