Le Social-démocrate : organe central du Parti Social-Démocrate Ouvrier en Russie. (Paris : [s.n.], 1910)
Bibliotheek Camille Huysmans
Oorspronkelijke titel: "Соціальдемократъ : центральньій органъ россійской соціальдемократической рабочей партіи"
Russisch
Krant