[Le prolétaire] - Medwed, Alexis (Genf : Kooperative Druckerei, 1905)
Bibliotheek Camille Huysmans
Oorspronkelijke titel: "Пролетарій : центральньій органъ россійской соціальдемократической рабочей партіи"
Russisch
Krant