MBLE Rood : bedrijfsblad : vlugschrift = MBLE Rouge : bulletin : tract. - Socialistische Jonge Wacht (SJW); Jeune Garde Socialiste (JGS); Revolutionaire Arbeidersliga (RAL); Ligue Révolutionnaire des Travailleurs (LRT) (Brussel Bruxelles : SJW RAL Jeunes Gardes Socialistes LRT, 1971)
Bedrijfsblad bij Manufacture Belge de Lampes Electriques (MBLE)
Nederlands
Frans
Periodiek
Keywords: trotskistische pers