Natuur in nood : driemaandelijks tijdschrift tegen roofbouw en massale vogelvangst. - Anti-Vogelvangstcomité (Wilrijk : Anti-Vogelvangstcomité, 1971)
De bestuursleden van het Anti-Vogelvangstcomité waren ook lid van de Wielewaaljeugdafdeling, de Belgische Jeugdbond voor natuurstudie en van de Jonge Natuurvrienden
Periodiciteit: driemaandelijks
Nederlands
Periodiek