Le populaire de Paris : journal socialiste du soir. (Paris : Compère-Morel, Adéodat, 1918)
Bibliotheek Camille Huysmans
Wijziging ondertitel [1929]: Le Populaire : le seul journal quotidien socialiste de Paris Periodiciteit: [tweewekelijks ; dagelijks vanaf 1927]Redactie: Léon Blum, Jean Longuet, Paul Faure
Frans
Periodiek