Battaglia Comunista : organo del Partito Comunista Internazionalista. - Partito Comunista Internazionalista (Milano, 1945)
Fonds Perrone
Er zijn 2 jaargangen 1952, allebei uitgegeven in Milaan door dezelfde organisatie, maar met verschillende inhoud
Italiaans
Krant
Keywords: communistische pers; Italië