Contact : tweemaandelijks tijdschrift uitgegeven door de afdeling Anderlecht van de Kommunistische Partij = Contact : périodique bimestriel édité par la section d'Anderlecht du Parti Communiste de Belgique. (Brussel Bruxelles : KPB PCB, 1975)
Fonds Perrone
Nederlands
Frans
Krant
Keywords: communistische pers; Anderlecht