El-oumami (L'Internationaliste) : organe du Parti Communiste International - Parti Communiste International (PCI) (Paris : PCI, 1978)
Ondertitel verandert in december 1981 naar 'organe du Parti Communiste International en Algérie' en in september 1982 naar 'organe des communistes-léninistes algériens'
Fonds Perrone
Frans
Arabisch
Periodiek
Keywords: communistische pers