Boek en Bibliotheek : tweemaandelijks tijdschrift van de Bibliotheekvereniging van het Willemsfonds. - Van den Briele, Luc; Bultereys, Willy (Deure : Antigoon, 1989)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Periodiek