HIV/aids-epidemie bij niet-Belgen in Vlaanderen. Aidsbeleid en allochtonen : een actie-ondersteunend onderzoek. Activiteitenverslag…. (Antwerpen : Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG), 1996)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit :jaarlijks
Redactie : Nationalestraat 155, 2000 Antwerpen
Nederlands
Periodiek