Algemene Bond van Onderwijzend Personeel (ABOP)-Homogroep. Jaarverslag... - Algemene Bond van Onderwijzend Personeel (ABOP)-Homogroep (Amsterdam : Algemene Bond van Onderwijzend Personeel (ABOP)-Homogroep, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : jaarlijks
Redactie : Herengracht 30, 1015 BL Amsterdam
Werkgroep homoseksuele mannen en lesbische vrouwen in het onderwijs
Nederlands
Periodiek