De strijd tegen aids in Vlaanderen met en voor allochtonen : actieprogramma soa/hiv-preventie en zorg met subsaharanen in Antwerpen en Gent en met asielzoekers in de Vlaamse opvangcentra : jaarverslag... : vooruitgangsrapport. - Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) (Antwerpen : Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG), 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: jaarlijks
Nederlands
Periodiek