De Brabantse Folklore : driemaandelijks tijdschrift. - Dienst voor Geschiedkundige en Folkloristische Opzoekingen van de Provincie Brabant (Brussel : Dienst voor Geschiedkundige en Folkloristische Opzoekingen van de Provincie Brabant, 1960)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Periodiek