Europa één : het maandblad van de Europeërs uit het Nederlands taalgebied. - Beweging voor de Verenigde Staten van Europa; Aktiecentrum voor Europees federalisme (AEF) (Wilrijk : AEF, 1962)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Krant
Keywords: Europees federalisme; Europese eenmaking