Chronique de Pologne : Edition française de "Kronika Polska". (Bruxelles : Danielewicz, 1945)
Bibliotheek Camille Huysmans
Motto: La démocratie exige la liberté de parole
Eerste nummer: juni 1945
Frans
Krant
Keywords: cultuur; Wereldoorlog 2; Polen