Bulletin d'information : les juifs dans le bloc oriental : la situation des juifs en Europe de l'Est. (Londres, 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Franse editie van de "Jewish Observer Newsletter"
Frans
Periodiek
Keywords: antisemitisme; joodse gemeenschap; joodse staat; Sovjet-Unie.; Oost-Europa.