Samenwerkende Vennootschap Onze Woning. Verslagen van de Raad van Beheer en van het College van Commissarissen voorgelegd aan de Wettelijk Algemene Vergadering. Balans en verlies- en winstrekening op... - Onze Woning (Antwerpen : Onze Woning, 1962)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Periodiek
Keywords: sociale huisvesting; Antwerpen