Samenwerkende Maatschappij "Huisvesting-Antwerpen". Verslag van de Raad van Beheer. Statistische gegevens. Balans en winst- en verliesrekening voorgelegd aan de statutaire jaarvergadering(en) der aandeelhouders. Dienstjaar... - SM Huisvesting Antwerpen (Antwerpen : SM Huisvesting Antwerpen, 1962)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Periodiek
Keywords: sociale huisvesting; Antwerpen