Limburg : maandelijks tijdschrift voor Limburgse geschiedenis, oudheidkunde, kunst en volkskunde. - Federatie der Geschied- en Oudheidkundige kringen van Limburg (Hasselt : Rijksarchief, 1961)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Periodiek