Pallas : tijdschrift van algemeen belang. (Brussel : Vereniging van Officieren in Actieve Dienst, 1965)
Bibliotheek Camille Huysmans
Het aanwezige nummer bevat een opdracht van J.L. Charles aan Camille Huysmans
Nederlands
Periodiek