Universiteit Antwerpen : maandblad van het Komitee voor de uitbreiding van het hoger onderwijs in Vlaanderen. - Komitee voor de uitbreiding van het hoger onderwijs in Vlaanderen (Antwerpen, 1962)
Bibliotheek Camille Huysmans
Motto: De kracht der openbare mening overwint elke weerstand
Nederlands
Periodiek
Keywords: hoger onderwijs; universiteiten; Antwerpen