Bulletin d'information - Bureau du Groupe Interparlementaire de la République Démocratique Allemande (Berlin, 1960)
Bibliotheek Camille Huysmans
Periodiciteit: maandelijks
Frans
Periodiek
Keywords: buitenlandse politiek; Duitse Democratische Republiek (DDR).